Spectacole de teatru cu Iulia Georgeta Popescu

Iulia Popescu

Născută în Craiova şi licenţiată în a Universităţii de Arte „George Enescu” din Iaşi (promoţia 2001), Iulia Popescu a interpretat nenumărate roluri şi a jucat în piese de teatru de cele mai diverse, de la cele clasice, la cele experimentale sau de tip one woman show.

De fapt, la Gala Traficantului de Cultură Internaţional 2014 va participa cu două piese de teatru de acest tip: O, ce zile frumoase!, de Samuel Beckett (vineri, ora 20:30) şi Întoarcerea de acasă, de S. Caraman (sâmbătă, ora 21:30).

O, ce zile frumoase!

Spectacol cu un singur pesonaj, după un text aparținînd lui Samuel Beckett. Piesa lui Beckett conţine două personaje: Winnie și Willie. Din rațiuni ce țin de economia spectacolului, în scenă apare fizic doar Winnie, personajul jucat de Iulia Popescu. În schimb, Willie e tot timpul împreună cu ea în scenă, chiar dacă publicul din sală nu îl vede; îl simte în permanență acolo.

Întoarcerea de acasă

Este un one-woman show ce recompune din piese de puzzle chipul și confesiunea unei femei-copil… frânturi de imagini din trecut, umbra tatălui, mici mărturisiri, câteva adevăruri spuse în treacăt printre lacrimi și reprize vesele.

O alternanţă haioasă, care aduce publicul aproape de scenă și îl face parte din acest din spectacol.

Vă aşteptăm pe Ioan Budai Deleanu nr. 1! Programul complet şi harta cu indicaţii le găsiţi aici.

Advertisements

About GTCI

GTCI este un eveniment cultural care are ca scop promovarea producţiilor experimentale, într-un efort de a face ca şi oraşul Oradea să devină vizibil în sfera internaţională a artelor şi a circuitului cultural. Printre secţiunile acestei gale se numără piese de teatru, concerte, filme, arte vizuale, expoziţii de fotografie, ateliere de teatru şi lansări de carte. Artiştii invitaţi sunt din România şi din străinătate. Pentru mai multe informaţii, ne puteţi scrie la gtci.romania@gmail.com! View all posts by GTCI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: