Concert Fluidian, 15 februarie, în cadrul GTCI 2014

Fluidian (Emil Gherasim, n. 1973) este compozitor şi artist sonor al unor lucrări de muzică elecronică artistică, coloane sonore pentru film, muzică ambiental-minimalistă şi improvizaţii sonore dedicate unor proiecte de artă vizuală.

Artistul ne propune o excursie auditivă într-o lume profund meditativă, cu un mare efect vizual, îmbinând stări şi texturi sonore cu o manieră improvizatorică specifică. Peisajele sonore sunt în continuă schimbare păstrând esenţa lor organică, cu un contrast psihedelic şi ambiental-minimalist în care auditorul îşi poate deschide liber imaginaţia.

Concertul va avea loc în cadrul Galei Traficantului de Cultură Internaţional 2014, sâmbătă 15 februarie, cu susţinerea Moszkva Cafe.

Vezi programul complet

Advertisements

About GTCI

GTCI este un eveniment cultural care are ca scop promovarea producţiilor experimentale, într-un efort de a face ca şi oraşul Oradea să devină vizibil în sfera internaţională a artelor şi a circuitului cultural. Printre secţiunile acestei gale se numără piese de teatru, concerte, filme, arte vizuale, expoziţii de fotografie, ateliere de teatru şi lansări de carte. Artiştii invitaţi sunt din România şi din străinătate. Pentru mai multe informaţii, ne puteţi scrie la gtci.romania@gmail.com! View all posts by GTCI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: