Mihaela Tatulescu

MIHAELA TATULESCU

-TITLE  ILLUSION

-YEAR 2012

-DIRECTOR Mihaela Tătulescu

-SCREENPLAY Mihaela Tătulescu

-EDITING Tiberiu Fekete

-MUSIC BY /sound Mihaela Tătulescu

-SYNOPSIS Filmul  reprezintă  încercarea  unei posibile evadari din  interiorul oricărui sistem, dar şi iluzia unei  libertaţi de mişcare. Sentimentul de claustrare   al individului devine evident prin suprapunerea a doua stări-cea a materiei artificiale (un incisiv peisaj high-tech din sârme şi piese electronice) si cea a unei întoarceri în natură. Este o interacţiune virtuală a doua lumi diferite ce transmit o stare de nelinişte şi o dorinţă de evadare. Iluzia libertăţii este scurtă, orizontul se transformă încet, dar sigur, într-un spaţiu artificial al izolarii spirituale.

The film is a possible escape attempt from within any system, but the illusion of freedom. Individual’s sense of confinement is evident by the overlapping of two states-the artificial material (a high-tech landscape incisive wires and electronic parts) and that of a return in kind. The interaction of two virtual worlds that convey a restlessnessand a desire to escape. The illusion of freedom is short horizon turnsslowly, but surely, in an artificial space of spiritual isolation.

Advertisements

About GTCI

GTCI este un eveniment cultural care are ca scop promovarea producţiilor experimentale, într-un efort de a face ca şi oraşul Oradea să devină vizibil în sfera internaţională a artelor şi a circuitului cultural. Printre secţiunile acestei gale se numără piese de teatru, concerte, filme, arte vizuale, expoziţii de fotografie, ateliere de teatru şi lansări de carte. Artiştii invitaţi sunt din România şi din străinătate. Pentru mai multe informaţii, ne puteţi scrie la gtci.romania@gmail.com! View all posts by GTCI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: