Marchidan Natalia Colecţia „Hundertwasser”

Este o colecţie ce  are la bază propuneri vestimentare sofisticate, pline de culoare şi forme exclusiv pentru tineret, inspirata din stilul multitalentatului artist austriac  Hundertwasser, o colecţie ce se remarcă prin jocuri de forme şi combinaţii inedite de linii, tăieturi, suprapuneri, culori.

Colectia  are la bază propuneri vestimentare sofisticate, pline de culoare şi forme care subliniază asimetriile, prezintă ţinute ce evidentiaza silueta dedicată exclusiv tineretului.

Caracteristica colecţiei este suprapunerea pieselor într-un ansamblu vestimentar, respectiv:  bluză peste pantalon, vestă peste bluză, suprapuneri date si de formele alungite ce pornesc din croiurile de bază sau sunt aplicate peste unele detalii ale pieselor.

De asemenea jocurile de forme organice, linii şerpuite, colţuri rotunjit precum şi contrastele cromatice  definesc linia acestei colecţii, definită de un stil nonconformist, uşor şi lejer.

Din punct de vedere cromatic colectia se axeaza pe culori calde, rotindu-se în jurul, muştariului cu multe accente de mov, dar şi cu izbucniri de albastru intens şi turcoaz ce dau savoare şi preţiozitate armoniei cromatice. Pentru a prezenta ţinutelor un aer proaspăt şi tineresc, am ales materiale supraelastice ce includ confort şi lejeritate.

Advertisements

About GTCI

GTCI este un eveniment cultural care are ca scop promovarea producţiilor experimentale, într-un efort de a face ca şi oraşul Oradea să devină vizibil în sfera internaţională a artelor şi a circuitului cultural. Printre secţiunile acestei gale se numără piese de teatru, concerte, filme, arte vizuale, expoziţii de fotografie, ateliere de teatru şi lansări de carte. Artiştii invitaţi sunt din România şi din străinătate. Pentru mai multe informaţii, ne puteţi scrie la gtci.romania@gmail.com! View all posts by GTCI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: