horia popa Digital Photo & Painting/ Video Installation

Requiem For An Object 

Sfârșitul ciclului de viața a unui obiect, locul unde obiectele ‘mor’ înainte de o reconversie într-un alt obiect / viața viitoare / forma deenergie. Speculații compoziție/cromatică/textură.

Procesul de reconversie poate avea conotații estetice, există pasări care se hrănesc din materiile aruncate, procesand carbon dintr-o formă în alta, dintr-o formă de energie in alta. O mișcare browniană a păsărilor în acest spațiu de reconversie, vântul crea ză mișcări ale elementelor din compoziție, sprinklere imprăștie un lichid peste tot.

 

 

Advertisements

About GTCI

GTCI este un eveniment cultural care are ca scop promovarea producţiilor experimentale, într-un efort de a face ca şi oraşul Oradea să devină vizibil în sfera internaţională a artelor şi a circuitului cultural. Printre secţiunile acestei gale se numără piese de teatru, concerte, filme, arte vizuale, expoziţii de fotografie, ateliere de teatru şi lansări de carte. Artiştii invitaţi sunt din România şi din străinătate. Pentru mai multe informaţii, ne puteţi scrie la gtci.romania@gmail.com! View all posts by GTCI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: