Gabriela Cosma – workshop machiaj efecte speciale

Despre Gabriela Cosma am putea scrie foarte multe, dar nu vrem sa stricăm surpriza…O lăsam pe ea să vă povestească de perioada în care a lucrat pentru televiziunea maghiară, ce machiaje a facut pentru filme, cum a lucrat cu Venera Arapu și detalii din culisele ședințelor foto realizate de Raleigh Studio Budapest, Răzvan Chiriac sau Daniel Ilinca. Vă spunem doar că a început ca model și a ajuns un extrem de talentat make-up artist care va face un workshop despre machiaj pentru efecte speciale.

Pe scurt, machiajele pentru efecte speciale sunt machiajele pe care le vedeți în filmele cu vampiri, vârcolaci, oameni accidentați, arși, împușcați etc.  Gabriela va prezenta cum se fac aceste machiaje și va exemplifica pe voluntari în cadrul workshopului de sâmbătă, 22 septembrie de la ora 19:00.

De asemenea, machiajele din cadrul prezentării de moda a Cristinei Bretean de duminica,23 septembrie de la ora 18:30, vor fi realizate tot de Gabriela Cosma.

Blog:  http://exclusivmakeup.wordpress.com/

Advertisements

About GTCI

GTCI este un eveniment cultural care are ca scop promovarea producţiilor experimentale, într-un efort de a face ca şi oraşul Oradea să devină vizibil în sfera internaţională a artelor şi a circuitului cultural. Printre secţiunile acestei gale se numără piese de teatru, concerte, filme, arte vizuale, expoziţii de fotografie, ateliere de teatru şi lansări de carte. Artiştii invitaţi sunt din România şi din străinătate. Pentru mai multe informaţii, ne puteţi scrie la gtci.romania@gmail.com! View all posts by GTCI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: