Wormtopia

Utopium a lansat o provocare în rândul tinerilor din Oradea: depășește plictiseala prin creativitate. Inițiativa Wormtopia a fost una menită să spargă monotonia cotidiană și să testeze potențialul de talent al pieței locale.

Căutam un nou membru al  echipei de creatie Utopium și în același timp ne doream să creștem numărul de fani și gradul de interacțiune a paginii noastre de Facebook.

Am identificat hotspoturile de socializare offline ca fiind 13 cafenele din Oradea și le-am transformat timp de 3 săptămâni în locații Wormtopia.

Frecventate în mare parte de tineri cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani și mereu-tineri cu vârste cuprinse între 30 și 45 de ani, respectivele cafenele au fost dotate cu formulare care te îndemnau sa “Dezlănuțui furia pixului”, instrumentul “pix” care făcea posibilă dezlănțuirea și o “râmo-urna” în care să-ți depui lucrarea.

Odată cu comanda, localul te bonusa cu un formular. De aici până la depunerea acestuia în “râmo-urna”, imaginația ta putea să ia orice formă – tema lucrării fiind la liberă alegere.

Pagina de Facebook a agenției (http://www.facebook.com/adutopium) a fost locul în care toate lucrările au fost colectate, scanate și încărcate, iar autorii acestora erau invitați să-și revendice opera printr-un simplu tag.

În campanie au mai fost implicati 10 bloggeri orădeni care au urmărit desfășurarea campaniei și sute de suporteri care au dat like-uri de zor lucrărilor preferate.

Cresterea cu 1186% a numarului de fani și a interactiunii pe Facebook și cele 567 de lucrări înscrise (http://www.facebook.com/adutopium?sk=app_153284594738391) ne fac să credem că Wormtopia a fost un succes.

Despre Utopium

Echipa Utopium concepe şi implementează campanii de marketing, advertising şi PR, astfel încât dimensiunea campaniei să se potrivească cu nevoia clientului.

Considerăm că formăm o echipă puternică şi omogenă, mereu în căutare de noi provocări, fie că este vorba de clienţi noi, sau de cei pe care îi avem deja în portofoliu, incercam să le satisfacem tuturor nevoia de a excela prin creativitate în orice domeniu abordat.

 

UTOPIUM

surprisingly creative

http://www.utopium.ro

Advertisements

About GTCI

GTCI este un eveniment cultural care are ca scop promovarea producţiilor experimentale, într-un efort de a face ca şi oraşul Oradea să devină vizibil în sfera internaţională a artelor şi a circuitului cultural. Printre secţiunile acestei gale se numără piese de teatru, concerte, filme, arte vizuale, expoziţii de fotografie, ateliere de teatru şi lansări de carte. Artiştii invitaţi sunt din România şi din străinătate. Pentru mai multe informaţii, ne puteţi scrie la gtci.romania@gmail.com! View all posts by GTCI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: