Happening Gabor Zsofia, Vlad Iepure, Lucia Marneanu,

Gabor Zsofia

Este studentă a Universității de Artă și Design, participă la școlarizarea postuniversitară a facultății de  Arte Plastice, secția grafică.

Printre enunțurile  viziunii artistice personale tematicile reprezentative sunt cele care dezbat fotografia ca tematică elementară a perceperii morții sau cele premergatoare esteticii grotești.

Elementul fotografic, pata vizuală este cea care divulgă secretul tentativei, de a declanșa perturbarea decurgerii cronologice ale unor întâmplări, fiind întotdeauna nevoie de semne cheie premergătoare acestui acces. Semne care se nasc din repetare, ritm, pată, linie și nu in ultimul rând cea a tratîrii tematicii respective prin teze teoretice predefinite.

Pentru a vedea mai multe lucrări ale artistei Gabor Zsofia accesați link-ul: http://articolul1626.wordpress.com/author/zsofigabor/

Advertisements

About GTCI

GTCI este un eveniment cultural care are ca scop promovarea producţiilor experimentale, într-un efort de a face ca şi oraşul Oradea să devină vizibil în sfera internaţională a artelor şi a circuitului cultural. Printre secţiunile acestei gale se numără piese de teatru, concerte, filme, arte vizuale, expoziţii de fotografie, ateliere de teatru şi lansări de carte. Artiştii invitaţi sunt din România şi din străinătate. Pentru mai multe informaţii, ne puteţi scrie la gtci.romania@gmail.com! View all posts by GTCI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: