Teatru – Two Women Show

Florina Florian

Forina Florian s-a născut în 1982 pe 19 iulie în Cluj Napoca și are o fetiță. A absolvit facultatea de teatru din cadrul Universității Babeș Bolyai.

Alături de Raluca Lupan, Florina a decis să înceapă să pună pe scenă piese noi precum interpretarea cărții ”Viața și opiniile filozofice ale unei pisici” scrisă de Hyppolite Taine.

Echipa formată din Oana Ianuli, actorii Silviu Ruşti, Florina Florian şi Raluca Lupan şi regizoarea Alexandra Felseghi au  prezentat piesa în spaţiul unor cafenele Cluj. Au jucat de 5 ori această piesă. Alte piese pregătite si performate de actrițe ai fost „Cameristele“, de Jean Genet. și un spectacol în care ambele interpretează roluri masculine: ”Sfaturile unui diavol bătrân către unul mai tânăr”, după cartea  scrisă de C.S. Lewis.

Informaţii despre proiectul celor 2 (Florina şi Raluca) aveţi aici.

Advertisements

About GTCI

GTCI este un eveniment cultural care are ca scop promovarea producţiilor experimentale, într-un efort de a face ca şi oraşul Oradea să devină vizibil în sfera internaţională a artelor şi a circuitului cultural. Printre secţiunile acestei gale se numără piese de teatru, concerte, filme, arte vizuale, expoziţii de fotografie, ateliere de teatru şi lansări de carte. Artiştii invitaţi sunt din România şi din străinătate. Pentru mai multe informaţii, ne puteţi scrie la gtci.romania@gmail.com! View all posts by GTCI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: